Hozzávalók:
- 10 dkg kéksajt (rokfort),
- 1 kis pohár tejföl,
- 2 ek. salátaolaj,
- 1 ek. citromlé,
- 1 csokor finomra vágott
kapor,
- ízlés szerint bors,
édesítőszer.
A villával összetört rokfortot a tejföllel eldolgozzuk. Hozzákeverjük a citromlevet és utána az olajat, végül meghintjük kaporral borsozzuk és ízlés szerint édesítjük, majd habverővel simára kikeverjük.
- 1 kis pohár tejföl,
- 2 ek. salátaolaj,
- 1 ek. citromlé,
- 1 csokor finomra vágott
kapor,
- ízlés szerint bors,
édesítőszer.
A villával összetört rokfortot a tejföllel eldolgozzuk. Hozzákeverjük a citromlevet és utána az olajat, végül meghintjük kaporral borsozzuk és ízlés szerint édesítjük, majd habverővel simára kikeverjük.