Hozzávalók:
A
krémhez:
– 200 gramm porcukor
– 200 gramm vaj
– 100 gramm kókuszreszelék
– 3 csomag vaníliás porcukor
– 200 gramm porcukor
– 200 gramm vaj
– 100 gramm kókuszreszelék
– 3 csomag vaníliás porcukor
Először
össze kell törni finomra a kekszeket, ha ez kész,
adjuk hozzá a kakaóport és a tejet, majd az
egészet szépen, alaposan keverjük össze. A
masszát osszuk el két egyenlő részre.
Mindkét tésztamasszát tegyük két
sütőpapír közé, majd helyezzük
rájuk a krémet és nyújtófa
segítségével szépen, ujjnyin vastagra
nyújtsuk ki. Tegyük hideg helyre egy jó
óráig, majd ezután próbáljuk meg
feltekerni.
A
krémet a következőképpen kell
elkészíteni: a vajat a porcukorral és a
vaníliás porcukorral szépen dolgozzuk össze,
próbáljunk habot verni belőle. Ezután adjuk
hozzá a kókuszreszeléket, ismét
keverjük jól össze az egészet. Ezt is osszuk
kettőbe, majd a fent leírtak alapján kenjük a
kekszes, kakaós tésztalapra.