Hozzávalók:
- 2 dl majonéz,
- 1 dl tejföl,
- 1 kk. mustár,
- 1 kk. citromlé,
- porcukor/édesítőszer ízlés
szerint,
- só, bors.
A hozzávalókat géppel alaposan keverjük ki. Ízesítsük ízlés szerint.
A kész majonézt helyettesíthetjük főtt tojás sárgájával is. Ekkor 2 tojás sárgáját 1,5 dl főzőtejszínben keverjük ki géppel és ehhez adjuk a többi hozzávalót. Ez jóval tovább eláll a hűtőben!
Gyakori, hogy a citromlé helyett savanykás fehérbort tesznek a tartárba.
- 1 dl tejföl,
- 1 kk. mustár,
- 1 kk. citromlé,
- porcukor/édesítőszer ízlés
szerint,
- só, bors.
A hozzávalókat géppel alaposan keverjük ki. Ízesítsük ízlés szerint.
A kész majonézt helyettesíthetjük főtt tojás sárgájával is. Ekkor 2 tojás sárgáját 1,5 dl főzőtejszínben keverjük ki géppel és ehhez adjuk a többi hozzávalót. Ez jóval tovább eláll a hűtőben!
Gyakori, hogy a citromlé helyett savanykás fehérbort tesznek a tartárba.