Hozzávalók:
- 1 db piros
húsú paprika,
- 1 kis fej vöröshagyma,
- 8 evőkanál majonéz,
- 1 teáskanál édes-nemes pirospaprika,
- 4 evőkanál joghurt,
- 2 evőkanál borecet,
- 1 mk. Piros Arany (csípős),
- 1 kis csomó aprított petrezselyem,
- 1 ek. ketchup,
- 4 csepp tabasco-szósz,
- só, cukor ízlés szerint, bors.
A darabos részeket felaprítva mixerbe tesszük, majd ráöntjük a folyékonyakat.
Mixelés után beízesítjük. Zárható üvegben hűtőben tároljuk.
- 1 kis fej vöröshagyma,
- 8 evőkanál majonéz,
- 1 teáskanál édes-nemes pirospaprika,
- 4 evőkanál joghurt,
- 2 evőkanál borecet,
- 1 mk. Piros Arany (csípős),

- 1 ek. ketchup,
- 4 csepp tabasco-szósz,
- só, cukor ízlés szerint, bors.
A darabos részeket felaprítva mixerbe tesszük, majd ráöntjük a folyékonyakat.
Mixelés után beízesítjük. Zárható üvegben hűtőben tároljuk.