Hozzávalók:
- nokedli 4 főre,
- 10 dkg vöröshagyma,
- 5 dkg vaj,
- 2,5 dl tejföl,
- 15 dkg reszelhető sajt,
- 10 dkg szeletelt bacon
- só, bors ízlés szerint.
A hagymát apróra vágjuk, és a zsírban vajon kevés sóval megpirítjuk.
Amikor már pirulni kezd, hozzáadjuk a felcsíkozott bacont, megszórjuk borssal.
Kikent tűzállótálba terítjük a nokedlit és átvonjuk a tejföllel, megszórjuk a lereszelt sajttal.
180 fokos sütőben összemelegítjük, amikor a sajt kezd elfolyósodni rászórjuk a pirított hagymát és a a szalonnát, még öt percre visszatesszük a sütőbe.
Forrón salátával tálaljuk.
- 10 dkg vöröshagyma,
- 5 dkg vaj,
- 2,5 dl tejföl,
- 15 dkg reszelhető sajt,
- 10 dkg szeletelt bacon
- só, bors ízlés szerint.
A hagymát apróra vágjuk, és a zsírban vajon kevés sóval megpirítjuk.
Amikor már pirulni kezd, hozzáadjuk a felcsíkozott bacont, megszórjuk borssal.
Kikent tűzállótálba terítjük a nokedlit és átvonjuk a tejföllel, megszórjuk a lereszelt sajttal.
180 fokos sütőben összemelegítjük, amikor a sajt kezd elfolyósodni rászórjuk a pirított hagymát és a a szalonnát, még öt percre visszatesszük a sütőbe.
Forrón salátával tálaljuk.