Hozzávalók:
- 2
marék csirke máj 35-40 dkg,
- 1 nagyobb fej vöröshagyma,
- 450 gr-os gyorsfagyasztott mexikói zöldségkeverék,
- 1 db hegyes csípős paprika,
- zsiradék: vaj/olaj,
- só,
- bors,
- csipet tárkony.
A hagymát üvegesre sütjük, hozzáadjuk a májat, készre pirítjuk. A végén sózzuk, borsozzuk.
A zöldségek nagyjából egyforma kockára vannak vágva, zsiradékon fedő alatt saját levében pároljuk, majd kicsit sütjük. Sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük. Végül zöld hegyes csípős paprikát adunk hozzá ízlés szerint.
/ A köret önmagában is kitűnő, bármilyen vegyes zöldségféléből elkészíthető /
- 1 nagyobb fej vöröshagyma,
- 450 gr-os gyorsfagyasztott mexikói zöldségkeverék,
- 1 db hegyes csípős paprika,
- zsiradék: vaj/olaj,
- só,
- bors,
- csipet tárkony.
A hagymát üvegesre sütjük, hozzáadjuk a májat, készre pirítjuk. A végén sózzuk, borsozzuk.
A zöldségek nagyjából egyforma kockára vannak vágva, zsiradékon fedő alatt saját levében pároljuk, majd kicsit sütjük. Sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük. Végül zöld hegyes csípős paprikát adunk hozzá ízlés szerint.
/ A köret önmagában is kitűnő, bármilyen vegyes zöldségféléből elkészíthető /