Hozzávalók:
- 75 dkg
morzsás tehéntúró
burgonyanyomón két-háromszor átnyomva,
- 6 tojás sárgája,
- 6 evőkanál cukor,
- 3 pohár tejföl,
- 6 ek. liszt,
- 1 mk. sütőpor,
- 6 tojásfehérje 2 vaníliás cukorral felvert habja.
Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe öntjük a géppel elkevert hozzávalókat és a beleforgatott hab masszáját.
Előmelegített forró sütőbe toljuk és ha feljön a tészta méréskeljük a tűzet és kb. 30 perc alatt megsütjük.
- 6 tojás sárgája,
- 6 evőkanál cukor,
- 3 pohár tejföl,
- 6 ek. liszt,
- 1 mk. sütőpor,
- 6 tojásfehérje 2 vaníliás cukorral felvert habja.
Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe öntjük a géppel elkevert hozzávalókat és a beleforgatott hab masszáját.
Előmelegített forró sütőbe toljuk és ha feljön a tészta méréskeljük a tűzet és kb. 30 perc alatt megsütjük.