A
tésztalaphoz:
– 500 gramm háztartási keksz
– 400–500 ml tej
– 3 kanál kakaó
– 500 gramm háztartási keksz
– 400–500 ml tej
– 3 kanál kakaó
A
krémhez:
– 200 gramm porcukor
– 200 gramm vaj
– 100 gramm kókuszreszelék
– 3 csomag vaníliás porcukor
– 200 gramm porcukor
– 200 gramm vaj
– 100 gramm kókuszreszelék
– 3 csomag vaníliás porcukor
Először
össze kell törni finomra a kekszeket, ha ez
kész,
adjuk hozzá a kakaóport és a tejet,
majd az
egészet szépen, alaposan keverjük
össze. A
masszát osszuk el két egyenlő részre.
Mindkét tésztamasszát tegyük
két
sütőpapír közé, majd
helyezzük
rájuk a krémet és
nyújtófa
segítségével szépen,
ujjnyin vastagra
nyújtsuk ki. Tegyük hideg helyre egy jó
óráig, majd ezután
próbáljuk meg
feltekerni.
A
krémet a következőképpen kell
elkészíteni:
a vajat a porcukorral és a
vaníliás porcukorral szépen dolgozzuk
össze,
próbáljunk habot verni belőle. Ezután
adjuk
hozzá a kókuszreszeléket,
ismét
keverjük jól össze az egészet.
Ezt is osszuk
kettőbe, majd a fent leírtak alapján
kenjük a
kekszes, kakaós tésztalapra.