Hozzávalók:
A
tésztához:
- 25 dkg háztartási keksz (darált),
- 10 dkg darált mandula,
- 3 púpozott ek porcukor,
- 1,5 dl tej,
- 2 ek vaj (olvasztott),
A töltelékhez:
- 10 dkg vaj (puha),
- 5 púpozott ek porcukor,
- 50 g kókuszreszelék.
A porcukrot összekeverjük a kekszmorzsával, hozzáadjuk az olvasztott vajat és a tejet.
Jól összedolgozzuk. Akkor jó, ha tészta teljesen összeáll, és nem marad morzsa a tálban.
A töltelékhez a puha vajhoz hozzáadjuk a porcukrot, és jól kikeverjük.
Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és azzal is elkeverjük.
A tésztát sütőpapíron kinyújtjuk, és belekenjük a krémet, majd óvatosan feltekerjük.
2-3 órára hűtőbe tesszük, majd megszórjuk a darabos mandulával, és felszeletelve tálaljuk.
- 25 dkg háztartási keksz (darált),
- 10 dkg darált mandula,
- 3 púpozott ek porcukor,
- 1,5 dl tej,
- 2 ek vaj (olvasztott),
A töltelékhez:
- 10 dkg vaj (puha),
- 5 púpozott ek porcukor,
- 50 g kókuszreszelék.
A porcukrot összekeverjük a kekszmorzsával, hozzáadjuk az olvasztott vajat és a tejet.
Jól összedolgozzuk. Akkor jó, ha tészta teljesen összeáll, és nem marad morzsa a tálban.
A töltelékhez a puha vajhoz hozzáadjuk a porcukrot, és jól kikeverjük.
Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és azzal is elkeverjük.
A tésztát sütőpapíron kinyújtjuk, és belekenjük a krémet, majd óvatosan feltekerjük.
2-3 órára hűtőbe tesszük, majd megszórjuk a darabos mandulával, és felszeletelve tálaljuk.