Családi receptkönyv

Vajgaluska


  Hozzávalók:

- liszt amennyit felvesz,
- 2 tojás,
- 3 dkg lágy vaj,
- só.

Egy tojást csipet sóval, vajjal és annyi liszttel amit felvesz összekeverünk.
Jól elkeverjük, hogy egy keményebb galuska tésztát kapjunk.
Vizes kanállal a levesbe szaggatjuk.




Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
  • Főoldal
  • 30. heti recept
  • Néhány hasznos tudnivaló
  • Levesek
  • Leves menü
  • Húsok
  • Szárnyashúsból készült ételek
  • Sertéshúsból készült ételek
  • Marhahúsból készült ételek
  • A máj általános jellemzői
  • Májból készült ételek
  • Halból készült ételek
  • Vadhúsból készült ételek
  • Tészták
  • Tojásos ételek
  • Egytálételek
  • Öntet, szósz, mártás
  • Köretek, főzelékek
  • Sütemények
  • Imresszum
  • Adatkezelés
  • Kapcsolat

Linklista:

  • A fröccs
  • Dream A Little Dream Of Me
  • Drágakő biblia
  • Nokedli humor gyűjteménye
  • Nokedli lapja - Családi magazin
  • Nokedli videó receptjei

Számláló:



web counter

Képablak téma. Üzemeltető: Blogger.